Novi Twistshake izdelki so tukaj!

Novi Twistshake izdelki so tukaj!

Novi Twistshake izdelki !

Novi twistshake izdelki.... Pester asortima Twistshake izdelkov se je z letošnjim letom še bolj obogatil! Sedaj boste mamice malčkom lahko ponudili tudi: lonček s slamico, praktične squeeze vrečke, vas pa bodo razveselili kuhalnik, posoda za shranjevanje adaptiranega mleka in odcejalnik za Twistshake stekleničke. Tako bo priprava hrane še preprostejša in kuhinja bolj urejena :) Super!

Pri Twisthaku sta varna uporaba in zdravje na prvem mesu! Zato so tudi izdelki zasnovani tako, da so varni za otroke in enostavni za uporabo. Za začetek bi vam predstavili nekaj novega, nekaj inovativnega in zelo praktičnega.

Kuhalnik Twistshake

Si lahko predstavljate, koliko časa bi vam lahko prihranil Twistshake kuhalnik 6 v 1, ki kot ena sama kuhinjska naprava opravlja kar 6 funkcij? Medtem ko kuhalnik pripravlja hrano, svoj čas lahko posvetite drugim obveznostim. Kuhalnik Twistshake ni le pameten večnamenski aparat, ampak je najboljši prijatelj mamic v kuhinji. Twistshake kuhalnik 6 v 1 je odlična izbira, saj nadomesti kar 6 kuhinjskih aparatov v vaši kuhinji in je izjemno preprost za uporabo in čiščenje. Priprava hrane za vašega malčka bo postala enostavna, zabavna in hitra.

Prednosti kuhalnika

 • Enostaven za uporabo in pripravo obroko
 • Enostaven za čiščenje
 • Istočasno lahko pripravite več različnih jedi
 • Enostavna nastavitev primerne in enakomerne temperature
 • Omogoča enostavno mešanje, segrevanje, parjenje hrane in sterilizacijo pripomočkov

Pustite kuhalniku, da pripravi obrok za vaše otroke, vi pa se medtem lahko posvetite drugim stvarem, ki jih lahko opravljate kar medtem, ko kuhalnik pripravlja hrano.

FUNKCIJE 6 v 1  

 • Parjenje - Kuhajte sadje , zelenjavo, meso in ostale sestavine.
 • Mešanje - Malčkovo priljubljeno hrano lahko preprosto združite v pire ali smoothie.
 • Pogrevanje - Uporabite ga kot grelec za stekleničko za mleko / formulo ali pa za domače pireje. Lahko se uporablja tudi za ponovno segrevanje hrane.
 • Sterelizacija - Enostavno sterilizirajte stekleničke in dude.
 • Ohranjanje temperature - Omogoča ohranjanje tople otroške hrane ali otroških stekleničk za določen čas.
 • Odstranjevanje vodnega kamna - Samodejni sistem za odstranjevanje vodnega kamna s pritiskom na gumb.

Skupaj s kuhalnikom mamice dobite tudi praktične Squeeze vrečke. Slastne pireje in kašice, ki jih boste pripravljali s pomočjo kuhalnika, lahko potem malčki zaužijejo kar iz praktičnih vrečk! Vrečke so tudi zelo praktične za na pot v avtu, letalu ali katerem koli prevoznem sredstvu. Vrečke so primerne za pranje v pralnem stroju in so za večkratno uporabo. Enostavno se razstavijo in sestavijo.

Za vse tiste, ki vas zanima, kaj je še novega lahko pokukate na spletno stran evitas.si ali na twistshake.si! Za vse, ki vas zanimajo praktični nasveti, kako izdelke uporabljati in katere so njihove največje prednosti, spremljajte našo facebook stran Evitas.si oziroma Instagram stran Evitas.si.

Pozdravček,

Eva

Deli objavo z drugimi