Stekleničke Twistshake

Stekleničke Twistshake

Stekleničke Twistshake - brez BPA, BPS & BPF!

Pri Twisthaku sta varna uporaba in zdravje na prvem mesu! Stekleničke Twistshake so prve na svetu, ki so narejene iz visoko kvalitetne plastike in le ta ne vsebuje BPA, BPS in BPF polikarbonatov! Poleg tega pa so izjemno enostavne za uporabo in čiščenje, najdete pa jih v kar desetih čudovitih barvah, ki jih lahko med seboj poljubno barvno kombinirate. Otroci Twistshake preprosto obožujejo!

DNEVNA PRIPRAVA

Vsi Twistshake produkti so zasnovani in oblikovani tako, da so med seboj kompatibilni in s samo nekaj preprostimi koraki skrajšajo čas, ki je potreben za pripravo obroka.

Twistshake posodica za shranjevanje, ki je priložena pri vsaki steklenički, omogoča ponovno polnjeje brez razlivanja. Primerne so za shranjevanje adaptiranega mleka, kašic in ostalih rigrizkov. Ko je otrok lačen vsebino enostavno pretresemo v stekleničko, pretresemo in nahranimo otroka.

Ena posodica je primerna za 100 ml, kar je dovolj za en obrok. Posodice lahko enostavno kombiniramo med samo in tako omogočimo celodnevno zalogo hrane.

STEKLENIČKE TWISTSHAKE PROTI KOLIKAM S SISTEMOM TWISTFLOW

TwistFlow je edinstvena inovacija podjetja Twistshake. Sistem je bil razvit z namenom preprečevanja kolik, ki nastanejo zaradi zajetega zraka med hranjenjem.

Ne-raztopljene grudice adaptiranega mleka lahko zamašijo cucelj in s tem motijo enakomeren pretok vsebine med hranjenjem. Edinstven mešalni sistem stekleničk Twistshake učinkovito raztopi mešanico in zmanjšuje tveganje zamašitve.

Mehak rob cuclja zrači stekleničke Twistshake in s tem preprečuje nastanek vakuma. Ta sistem aktivno zmanjšuje nastajanje kolik in zagotavlja nemoten pretok tekočine med hranjenjem vašega malčka.

ENOSTAVNA UPORABA

Otrokovo zdravje je najpomembnejše, zato so stekleničke Twistshake enostavne za čiščenje pred in po uporabi. S tem preprečujemo nabiranje bakterij, ki so škodljive za zdravje otroka.

Stekleničke Twistshake imajo široko grlo, ki omogoča lažje in ne komplicirano čiščenje in s tem tudi enostavnejšo uporabo. Vrat stekleničke je širši od dozirnih posodic za shranjevanje mleka ali prigrizkov, zato je priprava obroka še priročnejša.

Čisto vsi produkti Twistshake so varni za uporabo v mikrovalovni pečici in pranje v pomivalnem stroju. Lahko se jih zamrzne v zamrzovalniku in prekuhava v vreli vodi, tako poskrbimo za 100% sterilizacijo izdelkov.

Pozdravček :)

Deli objavo z drugimi