Twistshake podloge za bolj čisto mizico!

Twistshake podloge za bolj čisto mizico!

Twistshake podloge in ostali izdelki

Mamice, si želite čiste mizice, brez polivanja in prevračanja hrane, ki na koncu pristane.... POVSOD? :) Za vas imamo nekaj, ki bo po našem mnenju vso opisano situacijo preprečilo oziroma olajšalo. Najprej vas vabimo k ogledu simpatičnega videa. :)Še več video vsebine si lahko ogledate tukaj. Twistshake podloge, na voljo v dveh različnih dimenzijah, omogočajo še bolj enostavno in zabavno hranjene. Krožnik enostavno pritrdite na podlogo le z enim zasukom! Pametni »Clickmat« se trdno drži mize, tako da podloge skorajda ni mogoče premakniti. Ustreza vsem skledicam in krožnikom znamke Twistshake.

Twistshake podloga je, na primer, kot nalašč za mize in visoke stole. Poleg podlogic pa so pri Twsisthaku zasnovali tudi prav posebne krožnike, katere se lahko uporablja kot posamezne pripomočke, ali pa se jih enostavno pritrdi na Twistshake podlogo in ga bo tako skupaj s podlogo skoraj da nemogoče premakniti. Krožnik je skladen z vsemi skledicami in krožniki znamke Twistshake. Krožnik pa ima tudi praktičen pokrov s »Twistclick« funkcijo, na katero lahko pritrdite več krožnikov in skledic Twistshake. Oblika krožnika se popolnoma ujema s serijo jedilnega pribora Twistshake.

Vsi izdelki za hranjenje znamke Twistshake so izdelani iz visoko kakovostnega materiala, neškodljivega in popolnoma varnega tako za otroke kot njihove starše. Prav tako se lahko podloge in krožnike opere v pomivalnem stroju, kar definitivno olajša delo tudi staršem. :)

Drugi Twistshake izdelki

Poleg celotnega seta lahko kupite tudi pribor ali kozarčke iste znamke ali pa Twistshake stekleničko, v kateri lahko malčku sami naredite vodo z okusom njegovega najljubšega sadja. Na voljo so seti in stekleničke istih barv ali pa si lahko sami pokombinirate set in izberete vam najljubše barvne kombinacije. Preprosto!

Poleg tega naj še dodam, da so podloge s krožnički na Evitas.si v akciji, zato pohitite in si zagotovite svojo. ;) Prav posebno ponudbo smo pripravili tudi za jedilne sete vključno s čudovitim priborom iz nerjavečega jekla! Pribor je primeren za otroke stare od 1 leta naprej. Med širokim asortimajem krožničkov boste mamice lahko izbirale med skledicami, krožnički in deljenimi krožnički, ki je ločen na tri predele, tako se hrana med sabo ne meša.

Vabimo vas torej, da si ogledate našo ponudbo Twistshake podlog, krožničkov in pribora in si izberete vaše najljubše!

Za vse ostale novosti pa spremljajte našo Facebook stran Evitas.si oziroma Instagram stran Evitas.si.

Pozdravček,

Ekipa Evitas 💛

Deli objavo z drugimi